Beheer en beveiliging voor woonlocaties arbeidsmigranten

Het beheren en beveiligen van woonlocaties voor arbeidsmigranten is dé specialiteit van ViceVersa Security. Zo zorgen wij voor woonlocaties waar het prettig wonen is, voor de bewoners en omwonenden. Wij hebben hiervoor alle soorten dienstverlening in huis. Voor beheer- en surveillancestaken, maar we geven ook advies en trainingen. Daarnaast zorgen wij altijd voor goed overleg met de gemeente en politie.

Beheer & beveiliging

Zorgen voor goede (tijdelijke) huisvesting voor arbeidsmigranten begint met goed beheer en professionele beveiliging op de woonlocatie. Dat is de basis voor een prettige woonomgeving en het vroegtijdig signaleren van eventuele problemen. Wij zorgen hiervoor met deze diensten: 

Beheer op locatie: Onze ervaren en betrokken professionals kennen de doelgroep en verzorgen de beheerstaken op locatie. Zoals registratie en verstrekken van sleutels, toegangscontrole en het vroegtijdig signaleren en de-escaleren van incidenten.

Surveillancediensten door onze ervaren beveiligers. Niet alleen in de auto. Wij stappen ook uit als ergens een oplossing gewenst is.

Permanente beveiliging op locatie. Onze gediplomeerde beveiligers zijn op afgesproken tijdstippen aanwezig om de zorg voor een veilige woonlocatie te waarborgen. Door hun ervaring kunnen zij incidenten vroegtijdig oplossen met een glimlach.

• Ad hoc beveiliging. Dreigt een situatie toch te escaleren? Dan zorgen onze beveiligers ter plaatse voor de juiste interventie en oplossing. Vaak is de-escaleren of bemiddelen genoeg. Is het nodig, dan zorgen wij voor een nette uitplaatsing en waar nodig overleg met de politie.

Voor wie en waar?

De inzet van ViceVersa Security voor veilige en prettige woonlocaties is bedoeld voor huisvesters, uitzendorganisaties en gemeenten die de huisvesting van arbeidsmigranten goed willen organiseren. Wij werken duurzaam samen met gerenommeerde partijen. Ons specialisme voor beheer en beveiliging van woonlocaties van arbeidsmigranten is ontstaan in Zuid-Nederland. Inmiddels wordt ons werkgebied steeds groter. Wij werken voor kleinschalige, middelgrote en grootschalige woonlocaties (300+ bewoners). 

Advies & trainingen voor woonlocaties

Naast beheer en beveiliging zorgt ViceVersa Security ook voor advies en trainingen bij woonlocaties voor arbeidsmigranten. Vanuit onze kennis en ervaring adviseren wij bijvoorbeeld over faciliteiten en maatregelen voor een prettige en veilige woonlocatie. Ook verzorgen wij trainingen over de omgang met bewoners, bijvoorbeeld gericht op het voorkomen van incidenten of het omgaan met agressie.

Contact met overheden & politie

Als beheerder en beveiliger van woonlocaties heeft ViceVersa Security goed contact met regionale overheden zoals gemeenten, provincie en de politie. Wij zorgen voor goede afstemming, communicatie en waar nodig terugkoppelingen. Zo kunnen we samen in goed overleg blijven werken aan een prettige en veilige woonlocatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten voor het beheren en beveiligen van woonlocaties
voor arbeidsmigranten? Stuur dan een e-mail of bel gerust om vrijblijvend een afspraak te
maken. Telefoon: 06 - 45 58 14 86.